Op maandagavond 11 december om 20:00 uur is er een voorlichtingsavond in ziekenhuis Amstelland.

Voor aanvang van deze lezing zal er wetenschappelijk onderzoek worden uitgevoerd door onderzoekers van de Vrije Universiteit. U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het onderzoek en de lezing door dr. Marijke Trappenburg. De metingen die worden verricht hebben als doel om te kijken naar het functioneren bij veroudering.

Om 18:00 uur zullen wij starten met het onderzoek, er zal dan een team klaar staan om u te ontvangen en langs de onderdelen van het onderzoek te begeleiden. Als u vroeg aanwezig bent, heeft u een grotere kans om mee te kunnen doen aan het onderzoek en de metingen vóór de lezing te doorlopen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij de metingen na de lezing afronden.

U kunt zich tot uiterlijk 19:45 uur inschrijven voor het onderzoek, genodigden die zich later dan dit tijdstip aanmelden kunnen helaas niet meer meedoen aan het onderzoek.

Wij hopen u te zien op 11 december!

Meer informatie en het inschrijfformulier vindt u hier.

Een gedachte over “Lezing en wetenschappelijk onderzoek in Ziekenhuis Amstelland

  1. Dank voor uw uitnodiging voor de meting en lezing op 11 november In Amstelveen. Het is jammer dat de lezing etc. in Amstelveen is geweest. Ik ga niet graag ‘s avonds alleen met het openbare vervoer vanaf Voorburg – Den Haag – Amsterdam en dan nog Amstelveen. Volgende keer beter.

    Groet Marei Schins,

    >

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s